Om oss

Et hvert inngrep hos oss utføres av vår erfarne karkirurg, Dr. Thomas Hayes, som har spesialisert seg på åreknutebehandlinger gjennom vitenskapelig utprøvde metoder. Metodene vi bruker for å behandle våre pasienter gir et varig resultat og krever vanligvis bare en behandling.

Åreknuteekspertene er Norges første helspesialiserte åreknuteklinikk med over 8000 åreknuteoperasjoner

Mange plages av åreknuter og opplever en redusert livskvalitet og ulike andre problemer, både medisinsk og kosmetisk som følge av dette. Flere av pasientene som kommer til oss har lenge tenkt å gjøre noe med åreknutene sine. De er også lei av å stadig få dem tilbake, til tross for ulike behandlinger.

Metodene vi bruker for å hjelpe våre pasienter gir et varig resultat og krever vanligvis bare én operasjon.

Ethvert inngrep hos oss utføres av vår erfarne karkirurg Dr. Thomas Hayes. Han har spisskompetanse innen de mest moderne og vitenskapelig utprøvde åreknutebehandlingene. Vi har et nært samarbeid med ledende internasjonale karkirurgiske klinikker.

Dette sikrer at du som pasient hos oss kan føle deg trygg på å få best mulig behandling, både ved forundersøkelse, under selve operasjonen samt all oppfølging og kontroller i etterkant av operasjon. Åreknuteekspertene særlig opptatt av personlig service og oppfølging av hver enkelt pasient.

Vi sikrer kvalitet

Vi har et nært samarbeid med ledende internasjonale karkirurgiske klinikker. Dette sikrer at du som pasient kan føle deg trygg på at du får best mulig behandling, både under selve inngrepet og ved konsultasjoner før og etter behandling. Vi vektlegger god informasjon og oppfølging slik at du vet hva du kan forvente av behandlingsmetoden og av våre ansatte.

Thomas Hayes

Thomas Hayes

Daglig leder / Karkirurg

Sandra Hasle Johansen

Sandra Hasle Johansen

Sykepleier / Klinikkoordinator

Emilie Røsæg

Emilie Røsæg

Sykepleier

Nadia Skånseng

Nadia Skånseng

Resepsjonist

Åreknuteekspertenes mål:

  • Alle åreknuter skal bort
  • Minimale arr
  • Ingen tilbakefall av åreknuter
  • Alle kan bli bedre

Hvorfor en åreknuteklinikk?

  • 30% av befolkningen mellom 18-64 år har åreknuter
  • 50-70% av alle leggsår er forårsaket helt eller delvis av åreknuter
  • Leggsår koster 2% av offentlige helsebudsjetter (somatisk helse) i EU
  • Det har skjedd en rask utvikling av bedre metoder for diagnostikk og behandling
  • Bedrive forskning og utvikling (FoU)
  • Åreknutepasienter er en underprioritert pasientgruppe

Her finner du oss

Klinikken vår ligger på Majorstua i Oslo (Sørkedalsveien 10A, 4. etasje), men vi reiser også til steder i Norge og tilbyr forundersøkelser og behandling.