Hvem er vi?

Et hvert inngrep hos oss utføres av vår erfarne karkirurg, Dr. Thomas Hayes, som har spesialisert seg på åreknutebehandlinger gjennom vitenskapelig utprøvde metoder. Metodene vi bruker for å behandle våre pasienter gir et varig resultat og krever vanligvis bare en behandling.

Her finner du oss

Klinikken vår ligger på Majorstua i Oslo (Sørkedalsveien 10A, 4. etasje), men vi reiser også til steder i Norge og tilbyr forundersøkelser/behandling.

Åreknuteekspertene er Norges første helspesialiserte åreknuteklinikk med over 8000 åreknuteoperasjoner.

Mange plages av åreknuter og opplever en redusert livskvalitet og ulike andre problemer, både medisinsk og kosmetisk som følge av dette. Flere av pasientene som kommer til oss har lenge tenkt å gjøre noe med åreknutene sine. De er også lei av å stadig få dem tilbake, til tross for ulike behandlinger.

Metodene vi bruker for å hjelpe våre pasienter gir et varig resultat og krever vanligvis bare én operasjon.

Ethvert inngrep hos oss utføres av erfarne kar- og allmenn kirurger som har spesialisert seg på åreknutebehandling gjennom vitenskapelig utprøvde metoder. Vi har et nært samarbeid med ledende internasjonale karkirurgiske klinikker.

Dette sikrer at du som pasient hos oss kan føle deg trygg på å få best mulig behandling, både under selve operasjonen og ved konsultasjoner før og etter operasjon. At Åreknuteekspertene er en liten klinikk sikrer også at du vil motta en behandling med personlig preg og med tilstrekkelig avsatt tid.

Vi sikrer kvalitet

Vi har et nært samarbeid med ledende internasjonale karkirurgiske klinikker. Dette sikrer at du som pasient kan føle deg trygg på at du får best mulig behandling, både under selve inngrepet og ved konsultasjoner før og etter behandling. Vi vektlegger god informasjon og oppfølging slik at du vet hva du kan forvente av behandlingsmetoden og av våre ansatte.

Thomas Hayes

Thomas Hayes

Daglig leder / Karkirurg

Thomas Hayes i Åreknuteekspertene har utført over 8000 moderne åreknutebehandlinger med laser og er den i Norge som har utført flest behandlinger med moderne metoder.

thomas.hayes@areknuteekspertene.no

Sandra Hasle Johansen

Sandra Hasle Johansen

Sykepleier

Sandra Hasle Johansen er utdannet sykepleier fra Lovisenberg diakonale høgskole og har jobbet hos Åreknuteekspertene siden 2018.

sissel.finvold@areknuteekspertene.no

Åreknuteekspertenes mål:

  • Alle åreknuter skal bort
  • Minimale arr
  • Ingen tilbakefall av åreknuter
  • Alle kan bli bedre

Hvorfor en åreknuteklinikk?

  • 30% av befolkningen mellom 18-64 år har åreknuter
  • 50-70% av alle leggsår er forårsaket helt eller delvis av åreknuter
  • Leggsår koster 2% av offentlige helsebudsjetter (somatisk helse) i EU
  • Det har skjedd en rask utvikling av bedre metoder for diagnostikk og behandling
  • Bedrive forskning og utvikling (FoU)
  • Åreknutepasienter er en underprioritert pasientgruppe